NavMenu

Uskoro početak realizacije projekta gradnje obilaznice oko Požege za Kosjerić

Izvor: Glas zapadne Srbije Ponedjeljak, 10.05.2021. 10:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: CHOTE BKK/shutterstock)Ilustracija
Radna grupa za projekat izgradnje obilaznice oko Požege za Kosjerić napravila je plan rada za sledeći period za realizaciju tog projekta i utvrdila trenutni status dokumentacije.

- Jako je važno da se što prije započne sa projektovanjem i eksproprijacijom zemljišta kako bi ova obliaznica mogla da počne da se gradi u predviđenom roku - rekao je Ivan Novaković, zamjenik predsjednika opštine Požega, nakon sastanka tehničkog dijela Radne grupe u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Predstavnici opštine Požega su prezentovali stanje i raspoložive kapacitete kojima opština Požega raspolaže sa ciljem što bržeg ulaska u realizaciju projekta, a dogovoreno je i da u radnu grupu budu uključeni i predstavi Železnica Srbije i JP "Srbija vode" jer je značajan broj pitanja vezan za njihov djelokrug rada, posebno jer se ulazi i u realizaciju projekta uređenja riječnog korita Skrapeža i zaštitnog bedema radi odbrane od poplava.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.