NavMenu

Uskoro otvaranje Dijaliznog centra u Goraždu

Izvor: eKapija Nedjelja, 09.05.2021. 09:14
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandr Ivasenko/shutterstock.com)
Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na 32.vanrednoj sjednici održanoj u petak dala je saglasnost premijerki da u ime Vlade potpiše Anex ugovora sa menadžmentom JZU Kantonalna bolnica Goražde o sufinansiranju Projekta Uspostava Dijaliznog centra u Goraždu pri Kantonalnoj bolnici Goražde.

Sredstva za realizaciju ovog projekta u iznosu od 400.000 KM planirana su u budžetu BPK Goražde za 2021. godinu, Ministarstva za socijalnu politiku, zdravstvo, raseljena lica i izbjeglice, na kodu Kapitalni transferi za zdravstvo (od značaja za Kanton), saopšteno je iz Vlade BPK Goražde.

Vlada je usvojila i Odluku o isplati novčanih sredstava Kantonalnoj bolnici Goražde za plaćanje III privremene situacije za izvođenje radova na dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji prostora za potrebe uspostave Dijaliznog centra Goražde u iznosu od 292.700 KM.

Kako je tom prilikom istaknuto, realizacija ovog jednog od najznačajnijih projekata koji se izuzev opreme u potpunosti finansira iz budžeta Vlade BPK Goražde, privodi se kraju te se za mjesec dana očekuje završetak radova i uspostava Dijaliznog centra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.