NavMenu

Ryanair od novembra uvodi liniju Banjaluka-Stokholm

Izvor: Glas Srpske Petak, 07.05.2021. 14:37
Komentari
Podeli
(Foto: Rebius/shutterstock.com)
Aviokompanija Ryanair najavila je u petak, 7. maja, novu liniju iz Banjaluke za Štokholm Arlanda, dva puta sedmično od 2. novembra, kao dio Ryanair-ovog rasporeda pod nazivom Bosnian Winter 21. saopšteno je iz ove kompanije.

Putnici iz BiH sada mogu rezervisati zimsko putovanje do marta 2022. godine, leteći po najnižim cijenama.

U znak proslave, Ryanair je pokrenuo prodaju karata po cijenama od 19,99 evra za putovanja do kraja marta 2022. godine, a koja se moraju rezervisati do nedjelje, 9. maja u ponoć, i to samo preko veb stranice www.ryanair.com.

- Obzirom da se programi za vakcinaciju nastavljaju u narednim mjesecima, vazdušni saobraćaj će se povećavati i drago nam je što možemo najaviti ovu novu liniju iz Banjaluke za Stockholm Arlanda, koja će saobraćati dva puta nedjeljno od 2. novembra kao dio našeg rasporeda pod nazivom Bosnian Winter 21 - rekla je direktorica prodaje i marketinga Ryanair -a za Centralnu i Istočnu Evropu i Balkan, Olga Pavlonka.

Što se tiče navedene promotivne cijene od 19,99 evra, kupci karata bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com, te sebi osigurati karte po najnižim cijenama, napominju iz ove avio-kompanije.

Portparolka Aerodroma Banjaluka Sanela Kasalović rekla je da Aerodrom spreman za nove letove, a u skladu sa mjerama protiv virusa korona.

- Aerodrom Banjaluka je spreman za nove letove, a u skladu sa svim zahtjevima nadležnih institucija za spriječavanje širenja virusa "Kovid-19". Nadamo se da će do početka letova uslovi putovanja zbog aktuelne pandemije biti olakšani te da ćemo, u saradnji sa avio-kompanijama sa kojima uspješno sarađujemo, omogućiti ponovo putovanja prema cijelom svijetu na radost građana i svih putnika sa aerodroma Banjaluka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.