NavMenu

One&Only Portonovi dočekuje prve goste - Rizort na obali mora u Kumboru nudi luksuzne vile sa pogledom na zaliv i velnes centar na 4.000 m2

Izvor: Mina Utorak, 04.05.2021. 11:17
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Rizort One&Only Portonovi, prvi tog ultra-luksuznog brenda u Evropi, od 1. maja dočekuje prve goste.

Izvršni direktor kompanije Kerzner International, Philippe Zuber, kazao je da su jako uzbuđeni što otvaraju svoja vrata i dočekuju prve goste u ovu jadransku oazu.

- One&Only Portonovi predstavlja prekretnicu za naš brend, pružajući našim lojalnim evropskim gostima savršen rizort na njihovom pragu, uz novi standard ultra-luksuza u Evropi. Radujemo se što ćemo prikazati ljepotu Crne Gore očima One&Only brenda - rekao je Zuber.

One&Only Portonovi gostima nudi toliko toga za otkrivanje - od prvog Chenot Espace spa centra, ultimativnog transformacijskog wellness-a, do Sabije, restorana pod vođstvom Mišlenovog šefa Giorgia Locatellia, te Tapasake Club-a, energetskog jezgra rizorta.

- Sa azurnim vodama, veličanstvenim planinskim vijencima i vijugavom obalom okruženom bujnom šumom, zaliv Boke je jedan od najljepših zaliva u svijetu, a još neotkrivena destinacija. Obasjana suncem, ova obala je dom za bezbroj skrivenih uvala, te se gosti One&Only Portonovi rizorta mogu otisnuti na putovanje od osamljenih plaža do drevnih gradova koji su sačuvali svoju izvornu arhitekturu i šarm - navodi se u saopštenju.

Iz rizorta su kazali da neopisiva ljepota tog podneblja nije ograničena samo na čudesa nad zemljom - bezbroj avantura čeka goste i ispod nivoa mora. Sertifikovani instruktori ronjenja vodiće goste kroz drevne tunelske i pećinske strukture u tjesnacu Kumbor i pećini Klinci, koje su ranije korišćene za skrivanje podmornica i brodova u bivšoj Saveznoj federativnoj republici Jugoslaviji.

- Zahvaljujući svojoj plodnoj zemlji i jedinstvenoj mikroklimi, Crna Gora se smatra se rajem za ljubitelje vina i važnim lokalitetom za proizvodnju ovog pića. Gostima se nudi prilika da kroz crnogorske vinarije otkriju dugu i bogatu istoriju proizvodnje vina u ovoj zemlji. Strastveni ljubitelji vina koji žele da istraže autohtone sorte grožđa u regionu mogu da posjete jednu od mnogih vinarija sa svojim intimnim podrumima i panoramskim pogledom, te probaju sve, od vina vranac do klasičnih šardonea i merloa - navodi se u saopštenju.

(Foto: eKapija)
Prvi put u Evropi, One&Only nudi priliku ljubiteljima ovog brenda da investiraju u stalni dom na jednoj od najspektakularnijih lokacija na Jadranu, uz One&Only privatne vile. Vrhunski pozicionirane i namjenski dizajnirane za uživanje u besprekornom pogledu na zaliv, planine i marinu, svaka vila nudi jedinstvene karakteristike života One&Only brenda: prostranost, prefinjeni dizajn, intuitivnu uslugu i neometanu privatnost. Svaka vila dolazi uz sopstvenu privatnu plažu, osamljeni bazen i privatnog batlera, osiguravajući da se sve potrebe stanara zbrinu tokom njihovog boravka.

- Inspirisana detaljima iz kulture, istorije i destinacije, svaka vila je osmišljena s velikim fasadama, veličanstvenim kolonadama i krovovima od terakote, simboličnim za arhitekturu ove regije. Enterijeri su elegantno uređeni, inspirisani baroknim palatama iz okolnih gradova i obližnjim gradićem Perastom koji je sagradila Venecija, a vlasnici imaju priliku da svoju vilu prilagode kako bi je učinili pravim domom daleko od kuće - rekli su iz rizorta.

Vila Orjen, kako su kazali, sa četiri spavaće sobe i 15 hiljada metara kvadratnih dvorišta, idealna je za porodice, te nudi savršeno igralište za svaku generaciju kroz sopstvenu privatnu plažu, vrt i mulo. Vila Lovćen odražava crnogorsku ljubav prema okupljanjima, pružajući panoramski pogledom na Jadran i otvorene lukove koji vode u sopstveno dvorište i privatnu bašte, savršene za zabavu.

- Oni koji su u potrazi za ultimativnom privatnošću, naći će je u diskretnoj vili Rumija. Ova dvospratna priobalna vila uključuje tri spavaće sobe sa kupatilom koje se otvaraju na uređene balkone, a svaka ima svoje privatno utočište za uživanje i opuštanje - dodaje se u saopštenju.

Sve tri vrste vila, među deset koje se mogu kupiti, prikladno su nazvane po tri crnogorske planine koje se izdižu iz jadranskog basena i imaju veliki istorijski značaj u region.

- Za one koji svoje vrijeme žele da posvete ozbiljnoj zdravstvenoj avanturi, One&Only Portonovi je dom za jednu od najopsežnijih wellness destinacija u Evropi. Nastavljajući da podiže wellness iskustvo na veći nivo, kroz ekskluzivno globalno partnerstvo kolekcije luksuznih rizorta One&Only sa vodećim zdravstvenim i wellness brendom Chenot, One&Only Portonovi će predstaviti Chenot Espace, prostor od četiri hiljade metara kvadratnih koji gostima nudi intenzivno i transformativno putovanje za detoksikaciju i resetovanje tijela na osnovu renomirane Chenot metode - kazali su iz rizorta.

Niz detaljnih dijagnostičkih testova koje su sproveli specijalizovani profesionalci stvara program potpuno prilagođen pojedincu, a dizajniran da dovede u ravnotežu fiziologiju tijela, poveća vitalnost i eliminiše toksine iz organizma. Chenot Espace takođe sadrži sobe za hidroterapiju i krioterapiju, saunu i parna kupatila, zatvoreni bazen i prostore za opuštanje, osiguravajući da se gosti osjećaju potpuno nadahnutim i preporođenim. Određen broj soba i apartmana pozicioniran je neposredno iznad wellness centra, nudeći onima koji učestvuju u dužim programima lak pristup i potpunu privatnost.

(Foto: eKapija)
- One&Only Portonovi je ključna gastro-destinacija na jadranskoj obali sa raznovrsnim prepoznatljivim, svjetskim kulinarskim doživljajima. Restoran Sabia by Giorgio Locatelli pod vođstvom Giorgia Locatellia, izvršnog šefa kuhinje sa mišlenovom zvjezdicom, služi rafiniranu južno italijansku kuhinju u stilu rivijere sa fokusom na svježe plodove mora, povrće i svježi bar koji nudi organski crudo - navodi se u saopštenju.

Tapasake klub je opušten, ali živopisan klub uz bazen, a posluživaće savremenu japansku kuhinju, sa sopstvenim barom i redovnim DJ setovima. La Veranda potencira domaće sastojke i stilove kuvanja, te posjeduje otvorenu kuhinju i stanice za kuvanje uživo.

Smješten u lobiju, Caminetti bar dočekuje goste širokim pogledom na terasu, baštu i more, nudeći izdašnu listu pića, idealnu za aperitiv ili koktel nakon večere, kao i popodnevne zakuske i čajeve. Izbor prilagođenih doživljaja za ručavanje u sobama dostupan je 24 sata na dan.

Rizort je lako pristupačan, na kratkoj voznoj udaljenosti od aerodroma u Dubrovniku (jedan sat), Tivtu (50 minuta) i Podgorici (dva i po sata). Sva tri aerodrome opslužuju razne internacionalne letove i opremljena su za rukovanje privatnim avionima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.