NavMenu

Grad Banjaluka će finansijski pomoći 18 manifestacija

Izvor: eKapija Nedjelja, 02.05.2021. 09:41
Komentari
Podeli
Banjaluka (Foto: evronphoto/shutterstock.com)Banjaluka
Grad Banjaluka će u ovoj godini finansijski podržati 18 različitih dešavanja u namjeri da se obogate sadržaji za posjetioce grada na Vrbasu.

Manifestacije su odabrane putem javnog poziva i uvrštene u Kalendar turističkih manifestacija. Biće sufinansirane i organizaciono podržane od strane Grada, s obzirom na to da promovišu širok spektar turističkih aktivnosti, saopšteno je iz gradske uprave.

Kako su kazali iz Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku, ukupna direktna novčana podrška iznosi 45.000 KM, dok će biti podržani i ustupanjem prostora Grada potrebnih za održavanje pojedinih manifestacija.

Planirane manifestacije odnose se na zanimljive sadržaje i festivale, a prva od njih je otvaranje ljetne sezone u vodenom parku Akvane, zakazana za kraj narednog mjeseca.


Svoje mjesto u kalendaru za 2021. godinu, našli su i tradicionalno Ljeto na Vrbas, te festivali posvećeni banjalučkom ćevapu, vinu, pivu, zatim festival sporta, zabave, edukacije, muzike, penjački festival Drill and Chill, motorijada, trka dajaka, turistička regata i dr.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.