NavMenu

FBiH se zadužila za 30 mil KM po stopi od 1%

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 28.04.2021. 08:17
Komentari
Podeli

(Foto: Ti_ser/shutterstock.com)
Federacija BiH zadužila se juče za oko 30 mil KM emisijom obveznica koja je obavljena putem Sarajevske berze, što je prvo zaduženje Federacije BiH ove godine na finansijskom tržištu.

Na jučerašnjoj 32. aukciji obveznica Federacije BiH (FBiH), metodom višestrukih cijena upisano je ukupno 30.000 obveznica, po ponderisanoj prosječnoj prihvaćenoj cijeni 99,8921, uz kamatnu stopu 1,066%, čime je za emitenta prikupljeno ukupno 29.967.638 KM.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.