NavMenu

BiH izdvaja pola miliona maraka za skladištenje i transport vakcina - Prijave firmi do 7. juna

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.04.2021. 11:34
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Pixabay.com/X3)Ilustracija
Ministarstvo civilnih poslova BiH raspisalo je tender za uvoz, transport i skladištenje lijekova, vakcina i drugih sredstava u borbi protiv COVID-19, a za što će biti izdvojeno 500.000 KM.

Kako je navedeno u dokumentaciji, transport i skladištenje će se vršiti na temperaturnom režimu od 2 do 8 stepeni Celzijusa. Davalac usluge mora posjedovati odgovarajuću dozvolu za uvoz i promet lijekova na veliko i certifikat o dobroj distributivnoj praksi izdat od Agencije za lijekove i medicinska sredstava BiH.

Okvirni sporazum će biti zaključen sa jednim ponuđačem, a trajaće dvije godine.

Kada su u pitanju usluge skladištenja, one će biti potrebne do 30 dana, od dana prijema. Transport se vrši tako što davalac usluge, u roku od deset sati preuzme robu, sa unaprijed određene lokacije u BiH, te istu dostavi na mjesta koja će biti navedena u dokumentima.

Rok za prijavu je 7. jun 2021. godine, a za više detalja o nabavci pogledajte OVDJE.

U BiH je dosad stiglo oko 140.000 vakcina, uglavnom iz donacija, prenosi Capital.

Nedavno je Predsjedništvo BiH dalo saglasnost za kupovinu 200.000 Pfizer vakcina protiv COVID-19, dok je iz Ministarstva vanjskih poslova saopšteno da će BiH do kraja aprila dobiti i 50.000 kineskih vakcina, koje su donacija Narodne Republike Kine.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.