NavMenu

Lakše do startap partnera u inostranstvu - Poziv firmama na poslovne susrete Connect Day 3. maja

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 12.04.2021. 14:48
Komentari
Podeli

(Foto: Image Team/shutterstock.com)
Razvojna agencija Republike Srpske, u okviru Evropske mreže preduzetništva, poziva sve zainteresovane poslovne subjekte da učestvuju na poslovnim susretima Connect Day 2021.

Događaj ima za cilj da poveže međunarodne startap kompanije sa preduzećima i investitorima tokom jednodnevnog događaja, koji će biti organizovan u onlajn formatu 3. maja 2021. godine.

Iskoristite priliku da steknete uvid iz prve ruke u nove trendove, učestvujete u bilateralnim poslovnim susretima, uspostavite poslovne veze i naučite više o tome kako uspješno istražiti mogućnosti za novu saradnju i inovacije, navedeno je iz RARS-a.

Connect Day 2021 podržava kompanije, mala i srednja preduzeća čiji su cilj inovacije i saradnja sa startap kompanijama, kao i investitorima koji traže nove mogućnosti za ulaganja.

Ciljne grupe su kompanije i mala i srednja preduzeća, investitori i startapi, azijski startapi iz programa GIN goAustria, nacionalni startap stejkholderi, te nacionalne korporativne mreže.

Učešće na B2B sastancima je besplatno, registracija je otvorena najkasnije do 30. aprila 2021. godine.

Za više detalja o samom događaju, registraciju i rezervacije sastanaka posjetite https://www.connectday.at/

Tokom postupka izrade profila učesnika potrebno je odabrati Razvojnu agenciju Republike Srpske kao kancelariju za podršku.

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org


Firme:
RARS RARS
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako iz vazduha izgleda gradnja zeničke obilaznice (VIDEO)

Trenutno je aktuelna izgradnja autoputa na Koridoru 5C između Zenice i Tešnja, kao i onog kroz Hercegovinu. Na sjevernom dijelu u izgradnji je 50 km autoceste te je ostalo još otvoriti radove na dionici Ozimice – Poprikuše. Dio na sjeveru naslonit će se na završeni dio koji sada ide od Bradine, preko Sarajeva pa do tačke sjeverno od Zenica, piše BiznisInfo.ba. Zenička zaobilaznica već je u funkciji i prizori na ovom dijelu autoputa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.