NavMenu

Trebinje dobija adrenalinski park na Ublima - Bogatiji sadržaji u okviru parka prirode Orjen

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.04.2021. 10:57
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: adriaticfoto/shutterstock)Ilustracija
Udruženje Centar za održivi razvoj i ekologija CORIE počelo je sa aktivnostima na izgradnji zabavno-sportskog parka na području izletiša Ubla u Trebinju.

U toku prve faze realizacije projekta planira se uređenje, priprema terena i premjeravanje prostora za postavljanje potrebnog mobilijara, prenio je portal gradtrebinje.com

Iz udruženja CORIE ističu da je cilj projekta da se prošire turistički sadržaji na prostoru parka prirode Orjen, kako bi stvorili uslove da posjetioci parka uživaju ne samo u prirodnim ljepotama kraja, već i u bogatim sportsko zabavnim sadržajima.

Adrenalinski park je osmišljen tako da nudi sadržaje za sve uzraste, kako za one najmlađe tako i za odrasle.

Ova aktivnost realizuje se u okviru projekta Via Dinarica koji implementira i sufinansira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz finansijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu saradnju Republike Italije (AICS) i Gradom Trebinje.

Inicijativa Via Dinarica ima za cilj da promoviše značajne prirodne i kulturne resurse područja Zapadnog Balkana, da omogući bavljenje avanturističkim aktivnostima ljubiteljima prirode iz cijelog svijeta, te da očuva planinska područja, kulture i predjele koji predstavljaju oazu netaknute prirode u Evropi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.