NavMenu

Čedomir Šušnjar imenovan za generalnog direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 22.03.2021. 13:39
Komentari
Podeli
Čedomir Šušnjar (Foto: bhdca.gov.ba)Čedomir Šušnjar
Vijeće ministara BiH je na 28. sjednici, održanoj 24. februara 2021. godine, imenovalo Čedomira Šušnjara za generalnog direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH, kao i Muharema Šabića za zamjenika genralnog direktora u Sektoru za zrakoplovnu sigurnost i sigurnost letenja, te Marina Raspudića za zamjenika generalnog direktora u Sektoru za zrakoplovnu navigaciju i aerodrome.

Generalni direktor i zamjenici generalnog direktora Direkcije, imenovani su na mandatni period od četiri godine, počevši od 16. marta 2021. godine, saopšteno je iz BHDCA.

Rješenja o imenovanju generalnog direktora i zamjenika generalnog direktora BHDCA objavlјena su u Službenom glasniku BiH, broj 17/21 od 19. marta 2021. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Energija, Industrija, Industrija

Kineski gigant TBEA International Engineering zainteresovan za energetske projekte u RS, prioritet obnova distributivne mreže

​Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je u utorak u Banjaluci sa predstavnicima kineske kompanije TBEA International Engineering. U pitanju je kompanija koja se pretežno bavi rekonstrukcijom i razvojem distributivne i prenosne mreže, a osim toga realizuju i projekte u oblasti obnovljivih izvora energije, skladištenja energije, eksploatacije uglja i izgradnje termoelektrana. Na sastanku je razmatran

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.