NavMenu

Biznis forum i B2B sastanci sa dijasporom 7. aprila - Tema potencijali investiranja u metalsku i prateće industrije

Izvor: eKapija Subota, 20.03.2021. 10:20
Komentari
Podeli

(Foto: Patrick Foto/shutterstock.com)
Projekat "Dijaspora za razvoj" (D4D) koji sprovode Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, kao i u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA i partnerskim općinama, organizuje poslovni onlajn Biznis forum za predstavnike bh. dijaspore, lokalnih zajednica, bh. poduzetnika i udruženja iz oblasti metalskog sektora i pratećih industrija.

Biznis forum ima za cilj da predstavi potencijale za ulaganje dijaspore BiH u metalski sektor i prateće industrije, prezentuje uspješne priče dosadašnjih investitora, te da kroz individualne B2B sastanke podrži lokalne zajednice i poduzetnike u BiH u pronalasku svojih potencijalnih investitora i poslovnih partnera iz dijaspore.

Biznis forum će se održati onlajn 7. aprila 2021. godine sa početkom u 10 sati, a za učešće je potrebno izvršiti registraciju na veb platformi https://metal-d4d.b2match.io/.

Kompletan sadržaj Biznis foruma (konferencijski dio i B2B pojedinačni sastanci) će se održavati preko iste navedene platforme i sve što trebate jeste računar ili mobitel sa kamerom i mikrofonom. Platforma omogućava da vrlo jednostavno kreirate svoj profil, opišete investicioni projekat i/ili ideju, pretražite profile ostalih registrovanih učesnika, te zakažete sastanke sa vama interesantnim potencijalnim partnerima u BiH i dijaspori, saopćeno je iz agencije SERDA.

Tematske oblasti su metali i proizvodi od metala, mašine i uređaji, autoindustrija, rudarstvo, inžinjering, dizajn i konsalting, IT rješenja, građevinarstvo i građevinski materijali, energija, elektrika i elektronika i zaštita okoliša.

Agendu i dodatne informacije o forumu, kao i prijavi za učešće, pogledajte OVDJE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.