Izvor: eKapija | Petak, 11.06.2010.| 09:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Home Info: Kako napraviti promjernu sa svjetlovodnom rasvjetom?!

(Foto: b)

Danas nastavljamo govoriti o svjetlovodnoj rasvjeti. Svjetlovodna rasvjeta omogućuje primjenu i tamo gdje je primjena ograničena dodatnim zahtjevima sigurnosti za korisnike. Poznato je da rasvjetno tijelo u kontaktu s vodom treba imati posebne karakteristike i stupanj zaštite od dodirnog napona da bi osiguralo funkcionalnost. Svjetlovod je otporan na atmosferske utjecaje i pošto kroz njega prolazi samo svjetlo nema sigurnosnih zahtjeva. Dodatna prednost je u tome što jednim projektorom s jednim izvorom svjetla možemo dobiti, ovisno o debljini svjetlovoda, dvadesetak i više rasvjetnih mjesta. K tome su mogući i dodatni efekti promjene boje što daje dodatnu dinamiku uz jednostavan dodatak modula u projektoru. O ekonomičnosti u održavanju u ovom slučaju ne treba posebno trošiti riječi. Svjetlovodna vlakna u prostoru mogu formirati interesantne svjetlosne instalacije. Jedna od takvih je viseći snop svjetlovoda koji svijetle cijelom svojom duljinom. Uz poznavanje sustava svjetlovodne rasvjete moguće je taj princip nadograditi u nekoliko pravaca: animacijskim svjetlovodnim projektorom dati dinamiku, oblikovno razvući snop u zavjesu konstantne ili promjenjljive duljine, završiti svjetlovode sa staklenim kristalima različitog oblika.

Ugaona garnitura «Rinaldo» je naš današnji izbor. Urađena je u najkvalitetnijem štofu, a noge su joj izgrađene od inoksa. Posjeduje sanduk za posteljinu i u sjedištu se nalaze val opruge. Za ovu garnituru je upotrijebljena vrlo kvalitetna spužva, a može biti samo Vaša za 1781 KM. Stoga požurite i naručite sebi ovaj ili neki drugi kvalitetni proizvod iz Top Meblo salona.

Pored akcije «Vikendom režemo cijene», u toku mjeseca juna sprovodimo akciju «Sve za Ljubav». Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućiće kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene!

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.