NavMenu

Autopresvlake iz Preventa za Audi A1 i Passat B7

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.06.2010. 14:24
Komentari
Podeli

Tokom juna mjeseca Prevent u Bosni i Hercegovini počinje realizaciju dva značajna proizvodna projekta. Od 7. juna ove godine u pogonima Preventa u BiH startala je proizvodnja kožnih autopresvlaka za model Audi A1. Ovaj projekat omogućava angažman 100 uposlenika u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje, saopćeno je iz ove kompanije.

Od 14. juna u pogonima Preventa startat će proizvodnja autopresvlaka za model Passat B7. Značajno je istaknuti da je kompletan proizvod za Passat B7 razvijen od strane Preventa, od koncepta dizajna proizvoda do konačne proizvodnje. Značajno je napomenuti da je koža koja će se koristiti za šivenje autopresvlaka za Passat B7 proizvedena u Prevent Leatheru. Također, Prevent BH jedini je dobavljač autopresvlaka za model Passat B7.

Ovaj proizvodni projekat uključuje angažman oko 800 uposlenika Preventa u BiH u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje.

"Profesionalan odnos prema zahtjevima klijenta u pogledu kvaliteta proizvedenih autopresvlaka, poštivanja rokova i primjene najsavremenije tehnologije presudno su utjecali da nam naši klijenti VW i Audi povjere angažman na poslovima izrade ovih premium modela", istaknuli su u Upravi Preventa u Bosni i Hercegovini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.