NavMenu

Top Meblo Office Info: Kako izgleda proljeće u spavaćim sobama?

Izvor: eKapija Srijeda, 09.06.2010. 10:46
Komentari
Podeli

Kako izgleda proljeće u našim spavaćim sobama? Proljeće u spavaćoj sobi najbolje ćete osjetiti odabirom posteljine, koja će ga primjereno oslikati bojama i uzorcima tkanine. Dekorativnim tkaninama u obliku zavjesa i zastora, unijet ćete željeno osvježenje i u ostale prostore doma. Odaberite prozračne tkanine nježnih boja kako bi maksimalno propuštale sunčevu svjetlost u prostor. Ukoliko zaista želite osjetiti dah proljeća u svom domu, a niste spremni za nikakve posebne zahvate, učinite ono najjednostavnije – unesite prirodu u svoj dom. Proljetno cvijeće ili razlistale grane u vazi, u potpunosti će osvježiti prostor. Ugođaj začinite mirisnim svijećama, dekorativnim lampama i ostalim detaljima. Proljeće je stiglo, donosi novu energiju i ideje. Uživajte u proljenom ugođaju doma, kako biste se i sami osvježili i bili spremni za nove poslovne i privatne izazove!

Danas Vam predstavljamo stolicu «Tommy», još jedan od sjajnih proizvoda iz «Top Meblo» salona. Ova udobno istapacirana stolica, pored odličnog dizajna, odlično ide uz sto «Max XL». Posjeduje gurtne u sjedištu i kontrastne šavove, te visoko kvalitetnu spužvu. Ovaj veoma kvalitetan proizvod može biti Vaš za samo 120,90 KM.

Pored akcije «Vikendom režemo cijene», u toku mjeseca juna sprovodimo akciju «Sve za Ljubav». Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućiće kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene!

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.