NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako elegantno napraviti ljepši proljetni ugođaj u enterijeru?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 07.06.2010. 13:55
Komentari
Podeli

Danas nastavljamo s proljetnim raspoloženjem. Naglašavanje kolorita jednostavno se postiže bojenjem zidova u željenu boju, a efekti su ponekad još snažniji bojanjem samo određenog zida u prostoru. U tom slučaju odaberite zid koji je naglašen i izložen pogledu. Ukoliko bojite samo jednu plohu, možete se odlučiti za intenzivniju nijansu nego u slučaju kada bojite sve zidove. Nijansu boje prilagodite postojećem namještaju i količini prirodnog svjetla, kako prostor ne bi postao zagušen ili zamračen. Prostor ćete jednostavno osvježiti uvođenjem dekorativnih tkanina u obliku stoljnjaka, salveta, prostirki, novih presvlaka za stolice i sl. Jednobojne tkanine pastelnih tonova dobro će se uklopiti u postojeći ambijent, jer ne opterećuju prostor naglašenim koloritom ili uzorcima. Elegantno i nenametljivo, ali sa snažnim osjećajem novog proljetnog ugođaja, ovakve tkanine osvježavaju postojeći ambijent.

Današnji proizvod je idealan za Vašu trpezariju. Radi se o trpezarijskom stolu T6, koji je specifičan po tome da se nudi u nekoliko varijanti. Pored fenomenalnog dizajna, ovaj sto posjeduje perfektno izbrušenu ploču, sa detaljima prirode, izrađen je od posebno izabranih materijala, bukve ili hrasta, a možete ga naručiti u bojama bukva nature, kern, orah, wenge, hrast i hrast bijelo. Dimenzije ovog proizvoda takođe možete izabrati sami u Vašem najbližem Top Meblo salonu. Manji sto, 90 x 90 centimetara možete kupiti za 373 KM, dok oni veći, dimenzija 140 x 90 i 160 x 90 centimetara koštaju 442, odnosno 449 KM.

Ovom prilikom predstavljamo i druge proizvode čije su cijene znatno snižene. Krevet i ormar «Bergamo» košta 763 KM, sto «Living» 333 KM, a fotelja «Modena» samo 114 KM. Svi proizvodi su sniženi za po 30%.

Pored akcije «Vikendom režemo cijene», u toku mjeseca juna Top Meblo sprovodi akciju «Sve za Ljubav». Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20% na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućiće kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70% od istaknute cijene!

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.