NavMenu

Top Meblo Home Info: Proljeće potječe transformaciju doma!

Izvor: Nezavisne novine Petak, 04.06.2010. 08:24
Komentari
Podeli

Proljeće je godišnje doba koje svojim dolaskom donosi novu kreativnu energiju i želju za osvježenjem. Transformacija prirode potiče transformaciju doma, koji uz male izmjene, dobiva sasvim novu dimenziju. Ukoliko ste do sada oklijevali s preuređenjem doma, vrijeme je da to sada učinite! Pozitivna energija, koju proljeće donosi sa sobom, nosi mnoštvo novih ideja, inspiriranih događajima, bojama i materijalima, koji nas okružuju u ovom posebnom godišnjem dobu. Brze i učinkovite promjene osvježavaju dom, čine ga izazovnim i atraktivnim. Najjednostavnije i najefektnije promjene ćete osjetiti uvođenjem kolorita u prostor. Inspiraciju nađite u paleti proljetnih boja iz prirode: žutoj, nježno plavoj, ljubičastoj, nijansama zelene, ružičastoj, itd. Pastelne boje idealno prenose proljetne ugođaje u prostor te stvaraju svježu atmosferu prožetu dinamičnošću, koja snažno ocrtava proljetne transformacije.

Današnji proizvod je ugaona garnitura «Tango Mobil». Ovu moderno dizajniranu garnituru koju možete naći u salonima Top Meblo, na Stupu u Sarajevu i u Rudarskoj ulici u Tuzli, odabrali smo radi njene funkcionalnosti, kvaliteta i sjajnog dizajna. Pored spremnika za posteljinu, «Tango Mobil» garnitura ima i rotirajući dio, te se može rastaviti na dva samačka ili spojiti kao jedan francuski ležaj. Uz nju ćete dobiti sedam velikih, pet malih i dva bočna jastuka, garnitura ima silikonsko i spužvasto punjenje, a može biti Vaša za 2599 KM.

Ovom prilikom izdvajamo sudoper koji možete kupiti za 92 KM, te stolicu «Harry» i sto «Atlanta» koji koštaju 126 KM i 347 KM. Ovi proizvodi su znatno sniženi.

Već sutra možete ostvariti nevjerovatne popuste u našim salonima. Sarajevski salon se nalazi u ulici Džemala Bijedića 182, dok tuzlanski možete pronaći u Rudarskoj 31. Posjetite nas i kupujte naše proizvode, snižene i do 70%.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.