NavMenu

Udruga Apollo iz Posušja počinje reciklažu tekstila

Izvor: eKapija Srijeda, 03.03.2021. 14:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: franz12/shutterstock.com)Ilustracija
U suradnji s tvrtkom Vuprom iz Čitluka Udruga Apollo iz Posušja otvara prvi pilot reciklažni punkt u Ulici fra Petra Bakule 15.

- Vuprom je jedna od prvih tvrtki koja proizvodi pamučne i industrijske krpe od starog tekstila. Sjedište Vuproma je u Čitluku u vlasništvu gospodina Andrije Vučića - priopćeno je iz Udruge Apollo.

Udruga je s tvrtkom sredinom februara potpisala i ugovor o pokretanju reciklaže tekstila. Ugovor su potpisali vlasnik tvrtke Vuprom iz Čitluka, Andrija Vučić, te ispred Apolla, Jozo Kolobarić.
U reciklažni punk u Posušju sada svatko može donijeti kućni tekstil, odjeću, posteljinu, plahte, ručnike i krpe. Dakle sve ono što bi u susret proljetnom čišćenju ormara odbacili u smeće, sada možete odnijeti na recikliranje, prenosi Radio Posušje.

Punkt će biti otvoren od srijede 3. marta do četvrtka 11. marta pri čemu sav tekstil odlazi na industrijsku preradu, te se punkt zatvara.

Isti pilot punkt biće otvoren u proljeće, nakon čega će se raditi na uspostavi određenog broja kontejnera za odlaganje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.