NavMenu

Završeni radovi na kultnom Vidikovcu iznad Sarajeva (VIDEO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.03.2021. 13:50
Komentari
Podeli
(Foto: Vedrana Džudža)
Sarajevo je dobilo jedno od najljepših i najreprezentativnijih savremenih arhitektonskih zdanja, kultni Vidikovac, objavljeno je danas, 1. marta, na sajtu Grada Sarajeva.

Svi građevinski radovi su završeni, a riječ je o kompleksnom objektu sa različitim sadržajima za sve generacije, raspoređenim na ukupno tri etaže kojim dominira monumentalno spiralno stepenište.

Kako kažu iz Gradske uprave, novoizgrađeni Vidikovac može parirati bilo kojem svjetskom kompleksu, a biće prepoznatljiv po svom prostranom i prohodnom ravnom krovu, dostupnom svim budućim posjetiocima.


Osim zatvorenih sadržaja, kreirana je javna površina pogodna i za različita kulturna dešavanja, mini koncerte, književne večeri i izložbe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.