NavMenu

Preminuo Mladen Andrić, direktor Perutnine Ptuj-BH

Izvor: eKapija Nedjelja, 28.02.2021. 08:11
Komentari
Podeli
Mladen Andrić (Foto: Perutnina Ptuj-BH)Mladen Andrić
Perutnina Ptuj-BH i Perutnina Ptuj S sa žalošću obavještavaju da je direktor Mladen Andrić preminuo 26. februara 2021. godine.

Mladen Andrić (1967 – 2021) cijelu karijeru bio je na neki način vezan za Perutninu Ptuj - od studentskih dana u kompaniji Eurobest, koja je bila distributer i zastupnik proizvoda Perutnine Ptuj, pa do zaposlenja u novoosnovanoj kompaniji Perutnina Ptuj BH, koju je vodio od 2007. godine. Svojim nesebičnim zalaganjem, aktivnostima i donošenjem odluka ponosno je vodio kompaniju te poticao njezin rast iz godine u godinu, saopšteno je iz Perutnine Ptuj-BH.

- Čovjek, prijatelj, suosjećajan, nesebičan, znao je kako svakome pristupiti - su riječi, kojima ga opisuju suradnici u kompaniji. Bio je njen simbol.

Njegovu stručnost i odlike vođenja prepoznala je i stručna javnost pa je tako 2011. godine bio dobitnik najvećeg poslovnog priznanja "Najmenadžer BiH" na prestižnom 25. Izboru najmenadžera za BiH, jugoistočnu i srednju Europu, dok je Perutnina Ptuj-BH ponijela titulu "Najkompanije u BiH" iste godine.

Tagovi:
Mladen Andrić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.