NavMenu

Swiss u julu ponovo uvodi letove Cirih-Sarajevo

Izvor: Klix Subota, 27.02.2021. 11:18
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / papazachariasa)
Švicarska aviokompanija Swiss najavila je povratak letova iz Sarajeva od 2. jula 2021. godine i to na relaciji Cirih-Sarajevo, saopćeno je iz kompanije.

Iz Swiss International Air naveli su da bi se letovi u juli trebali odvijati dvaput sedmično.

- Letove Cirih-Sarajevo od 02. jula trebali saobraćati dva puta sedmično, petakom i nedjeljom, do kraja avgusta. Letovi bi trebali saobraćati avionima Airbus 220 - dodali su.

Nakon što je Wizz Air otvorio bazu u Sarajevu, Lufthansa grupa odlučila je pojačati svoje linije za glavni grad Bosne i Hercegovine pokretanjem letova iz Frankfurta, ali i ponovnim uvođenjem letova iz Ciriha.

U predstojećoj ljetnoj sezoni Lufthansa Group će obavljati letove iz Sarajeva za Keln, Frankfurt, Minhen, Beč i Cirih.

Aviokompanija Lufthansa već je najavila povratak letova iz Sarajeva od 3. maja 2021. godine i to na relaciji Sarajevo-Frankfurt što je podvrđeno iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako iz vazduha izgleda gradnja zeničke obilaznice (VIDEO)

Trenutno je aktuelna izgradnja autoputa na Koridoru 5C između Zenice i Tešnja, kao i onog kroz Hercegovinu. Na sjevernom dijelu u izgradnji je 50 km autoceste te je ostalo još otvoriti radove na dionici Ozimice – Poprikuše. Dio na sjeveru naslonit će se na završeni dio koji sada ide od Bradine, preko Sarajeva pa do tačke sjeverno od Zenica, piše BiznisInfo.ba. Zenička zaobilaznica već je u funkciji i prizori na ovom dijelu autoputa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.