NavMenu

Top Meblo Office Info: Stanovi u potkrovlju mogu biti veoma atraktivni!

Izvor: eKapija Srijeda, 02.06.2010. 11:03
Komentari
Podeli

Nastavljamo sa stanovima u potkrovlju. Dječju sobu prilagodite kosinama izradom namještaja po mjeri. Ukoliko je u prostor potrebno smjestiti dva ležaja, umjesto kreveta na sprat, smjestite dječji krevet s dodatnim u ladici ili jedan do drugog, te tako nećete zavisiti o korisnoj visini sobe. Niže dijelove stana možete iskoristiti i za smještaj radnih stolova, npr. u dječjoj sobi ili u boravku za formiranje radnog kuta s kompjuterom. Stol smjestite uz nadzid, a zona sjedenja će na taj način biti u višem dijelu, koji vam neće predstavljati probleme prilikom ustajanja od stola. Gornje kuhinjske elemente, u kosim dijelovima stana, možete organizirati kaskadno ili donje elemente izvesti u punoj visini do kosina. Na taj ćete način stvoriti dodatni prostor za odlaganje stvari i namirnica, koji ste izgubili zbog nemogućnosti postave gornjih elemenata. Ukoliko, zbog ovakve organizacije, nemate dovoljno radnih ploha, stvorite ih postavljanjem pulta, tj. šanka prema blagovaonici.

Današnji proizvod su uredske kasete, izrađene od najkvalitetnije oplemenjene iverice, sa vrhunskom završnom obradom. Sve kasete opremljene su simultanim zaključavanjem ladica koje se kreću po metalnim vodilicama s kugličnim ležajevima, te tako ne ispadaju iz ležišta. Ovaj proizvod možete naručiti u nekoliko modela, po jedinstvenoj cijeni od 279,00 KM. Kasete, ili drugim nazivom kontejneri mogu biti pokretni ili fiksni, u zavisnosti od Vaših potreba.

Izdvajamo i stolicu «Annabel» koja košta 48 KM, te sto «Picto» i policu «Terra» čije cijene su 362 KM, odnosno 238 KM. Ovi proizvodi su znatno sniženi, kao i mnogi drugi koje možete naći u našim salonima.

U salonima Top Meblo možete ostvariti sniženja i do 70%. Posjetite nas u Tuzli i Sarajevu i uvjerite se u nevjerovatne pogodnosti pri kupnji. Kvalitet našeg namještaja nadaleko je poznat u cijeloj Evropi.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.