Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 31.05.2010.| 09:22
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Završen Prvi festival medija u BiH "Mediafest"

Spektakularnom izvedbom najboljih svjetskih reklamnih poruka i nesvakidašnjim nastupom dva DJ – Benjamin de Luxe i Aćim, te maestralnim plesom dvije Go – Go plesačice iz Londona, na banjalučkoj tvrđavi "Kastel" spuštena je zavjesa Prvog festivala medija u BiH "Mediafest".

Preko 3.000 posjetilaca okupilo se sinoć na tvrđavi da svjedoče prvoj "Noći reklamoždera" u Banjoj Luci, koju je na istorijsku kartu marketinga upisala upravo agencija "Metromedia".

Kiša, koja je u nekoliko navrata oblijevala "Kastel", nije uspjela da otjera ljubitelje dobrog provoda i zabave, koji su sa kišobranima u rukama pratili poruke koje je za njih odabrao Jean – Marie Boursicota.

Velikim platnom zaista su prošetale najveće svjetske zvijezde i ponijele najoriginalnije i najnezaboravnije poruke, koje su se prepričavale do dugo u noć. Groznica subotnje večeri zaokružena je velikim Tuborg partijem na kojem je istoimeno pivo proticalo u hektolitrima.

Tek pred jutro, povorka zadovoljnih, krenula je ka izlazu Kastela ostavljajući iza sebe nesvakidašnji spektakl, nezaboravno provedenu noć i iščekivanje sledeće "Noći reklamoždera".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.