NavMenu

Završen Prvi festival medija u BiH "Mediafest"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 31.05.2010. 09:22
Komentari
Podeli

Spektakularnom izvedbom najboljih svjetskih reklamnih poruka i nesvakidašnjim nastupom dva DJ – Benjamin de Luxe i Aćim, te maestralnim plesom dvije Go – Go plesačice iz Londona, na banjalučkoj tvrđavi "Kastel" spuštena je zavjesa Prvog festivala medija u BiH "Mediafest".

Preko 3.000 posjetilaca okupilo se sinoć na tvrđavi da svjedoče prvoj "Noći reklamoždera" u Banjoj Luci, koju je na istorijsku kartu marketinga upisala upravo agencija "Metromedia".

Kiša, koja je u nekoliko navrata oblijevala "Kastel", nije uspjela da otjera ljubitelje dobrog provoda i zabave, koji su sa kišobranima u rukama pratili poruke koje je za njih odabrao Jean – Marie Boursicota.

Velikim platnom zaista su prošetale najveće svjetske zvijezde i ponijele najoriginalnije i najnezaboravnije poruke, koje su se prepričavale do dugo u noć. Groznica subotnje večeri zaokružena je velikim Tuborg partijem na kojem je istoimeno pivo proticalo u hektolitrima.

Tek pred jutro, povorka zadovoljnih, krenula je ka izlazu Kastela ostavljajući iza sebe nesvakidašnji spektakl, nezaboravno provedenu noć i iščekivanje sledeće "Noći reklamoždera".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.