Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.05.2010.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Home Info: Kako optički povećati kuhinju i najbolje iskoristiti prostor?

Ukoliko imate malu kuhinju, danas Vam nudimo šta je najbolje da uradite kako biste, barem optički, imali više prostora. Elementi visine do plafona, udubljena rasvjeta, dijagonalne linije na pozadini, svijetlo obojeni elementi sa staklenim vratima, veliki prozori, dobra upotreba ogledala, osvjetljenje postavljeno ispod elemenata su stvari koje čine da kuhinja izgleda veća nego što jeste. Tako ćete kreirati iluziju prostranosti. Produžavanje podnih obloga iz dnevne sobe ili trpezarije obezbjeđuje kontinuitet. Svako presjecanje promjenom materijala vizuelno smanjuje kuhinju. Nevažno da li se radi o parketu, brodskom podu ili laminatu potrudite se da održite kontinuitet. Postavljanje podnih obloga normalno u odnosu na kuhinjske elemente takođe daje iluziju šireg prostora. Sličnost boja podnih obloga i kuhinjskih elemenata pomaže da prostor osjećamo kao širok i otvoren.

Ultra sofa «Happy» je naš današnji izbor. Ovaj nevjerovatno veliki trosjed, dimenzija 360 x 110 centimetara, rasklopiv je u tri dijela, konstruisan od punog drveta i ima punjenje od kombinacije perja i visokokvalitetne spužve. Možete odabrati različite boje i materijale, a uz «Happy» dobijate tri velika i šest malih jastuka. Cijena ove fenomenalne sofe je 2499 KM.

Ovom prilikom izdvajamo i stolicu «Lena» sniženu za 50% koju možete imati za 78 KM, stolica «Tatjana» košta 84 KM, dok je «RTV Stalak» snižen za čak 70% i sada košta samo 100 KM.

Vikendom režemo cijene u salonima Top Meblo. Požurite i rezervišite svoj proizvod na sarajevskom Stupu ili u Rudarskoj ulici u Tuzli. Čak do 70% možete profitirati i uštedjeti posjetom salona Top Meblo, stoga ne oklijevajte, nego se već ovaj vikend zaputite prema nama.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.