NavMenu

Najveći sajam vina u Srbiji od 3. do 5. decembra

Izvor: Vino & fino Četvrtak, 11.02.2021. 07:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / Wokandapix)Ilustracija
Dvanaesti BeoWine, najveći sajam vina u Srbiji, biće održan od 3. do 5. decembra 2021. godine. Od ove godine, veliki vinski događaj održava se apsolutno samostalno, kalendarski nevezan za druga dešavanja na Beogradskom sajmu, i u jedinstvenom prostoru: vinoljupci i vinski profesionalci moći će da na jednom mjestu, u jednoj hali, vide cjelokupnu izlagačku ponudu.

Kako organizatori navode, ovogodišnji cilj je da BeoWine u velikoj mjeri zaliči na srodne svjetske sajmove vina, i da se na Beogradskom sajmu stvori i osjeti snažna sinergija vinara koja će biti u skladu sa sve većim uspjesima naših vinara na međunarodnim takmičenjima i tržištima. U planu je bogat prateći program sa radionicama, masterklasovima, panel diskusijama i drugim sadržajima bez kojih se ne mogu zamisliti veliki vinski događaji.

Vina Srbije biće predstavljena na inovativan i lijep način, poređana po sajamskoj hali tako da tvore, od sjevera do juga, svojevrsni Put vina Srbije koji će moći da se prati sa degustacionom čašom u ruci. Inostrani gosti imaće svoj, izdvojen prostor, baš kao i proizvođači rakije i drugih žestokih pića, saglasno namjeri da ove godine sajamski prostor bude pregledno organizovan za što lakše snalaženje i učesnika i gostiju.

Učešće na sajmu BeoWine već su najavili Udruženje vinara Beograd, nakon pauze od tri godine, potom izlagači iz Mađarske, Hrvatske i Italije, kao i mnogi drugi koji ni ove godine neće propustiti da se predstave na sajmu koji već 11. godina raste i razvija se po uzoru na velike svjetske vinske smotre.

Za sve upite u vezi sa BeoWine, vinari i svi drugi potencijalni učesnici mogu se obratiti Zdenki Kostić na email Zdenka.Kostic@sajam.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.