NavMenu

VIŠKOVIĆ: Neće biti poskupljenja struje za domaćinstva

Izvor: Nezavisne novine Nedjelja, 07.02.2021. 19:07
Komentari
Podeli

Radovan Višković (Foto: vladars.net)Radovan Višković
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da neće biti poskupljenja struje za domaćinstva u Republici Srpskoj.

Višković je naveo da Vlada Republike Srpske nije donijela takvu inicijativu ili odluku, te da smatra da u ovom momentu nema prostora za to, cijeneći prije svega posljedice pandemije virusa korona.

- Iako je opravdan zahtjev koje je uputilo proizvodno preduzeće iz Ugljevika, smatramo da imamo dovoljno unutrašljnjeg potencijala unutar Elektroprivrede da taj zahtjev možemo na neki način da nadokanadimo unutrašnjim rezervama bez poskupljenja struje za naše građane - rekao je Višković novinarima u Banjaluci.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.