NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako renovirati kuhinju ili kupatilo?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 24.05.2010. 08:26
Komentari
Podeli

Top Meblo HOMEinfo je svaki radni dan sa Vama.

Ako se pitate kako renovirati kuhinju ili kupatilo, pročitajte današnji savjet. Pločice su svakako dobro i trajno rješenje, a danas ih možete naći u ogromnom broju boja, oblika i dezena, kako podne, tako i zidne. Svakako, postoji alternativa. PVC linoleumi su vodootporni i laki za održavanje, a možete ih naći u veoma atraktivnim bojama i sa dezenom imitacije pločica. Možete ih postaviti na zid ili pod, kao i u kupatilu i ostalim dijelovima izloženim visokoj vlažnosti. Mermer je skuplja alternativa, ali veoma trajna, prije svega preporučljiva za pod. Postoji i dekorativni kamen kao i njegove imitacije koje daju rustičnost prostoru. Na površinu zida između elemenata možete postaviti istu radnu ploču kakvu imate na donjim kuhinjskim elementima. Ona je vodootporna i laka za održavanje. Za pod možete odabrati vodootporni laminat, koji se dobro uklapa u sve prostore. Za šta god da se odlučite, imajte na umu da je kuhinja prostor izložen vodi, vodenoj pari, kao i toploti, pa je veoma bitno da ugradite kvalitetne materijale. Postavljanjem neadekvatnih podnih i zidnih obloga dobićete samo privremeno rješenje, a za godinu ili dvije moraćete sve ispočetka.

Danas predstavljamo stolicu «Julia». Ova veoma kvalitetna stolica napravljena je od punog drveta, posjeduje gurtne u sjedištu i vrlo je moderna radi svog specifičnog izgleda. Za nju je upotrijebljena veoma kvalitetna spužva, a možete je naručiti u više boja. Cijena stolice «Julia» je samo 97,90 KM.

Ovom prilikom pogledajte naše proizvode koji su sniženi između 30% i 50%. To su krevet i ormar «Bergamo», koji možete sada nabaviti za 763 KM, fotelja «Modena» koja košta 114 KM, te sto «Living T120» koji može biti Vaš za 333 KM.

Stolicu «Julia» ili neki drugi proizvod po želji možete pronaći u salonima Top Meblo u Sarajevu i Tuzli. Dođite na sarajevski Stup ili u Rudarsku ulicu 31, te pronađite ono što Vam odgovara. Vikendom za Vas spremamo posebna iznenađenja, kada su određeni proizvodi sniženi i do 70%. Čekamo Vas!

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.