NavMenu

Dobrovoljni opoziv svih Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour fenova za kosu

Izvor: eKapija Srijeda, 19.05.2010. 12:03
Komentari
Podeli

Kompanija Braun iz Kronberga u Njemačkoj, u cilju prevencije, danas je objavila dobrovoljni opoziv sa tržišta svih Braun Satin Pro i Braun Satin Hair Colour fenova za kosu koji su proizvedeni tokom 2007. i 2008. godine. Ova odluka se ne odnosi ni na jedan drugi Braunov fen za kosu ili drugi aparat za njegu kose, pa potrošači mogu sa potpunim povjerenjen da nastave da ih koriste.

Ovaj opoziv je započet zato što mali broj ovih fenova za kosu nije ispunio Braunove standarde kvaliteta, zbog čega predstavljaju rizik po sigurnu upotrebu ukoliko se ne koriste prema priloženim uputstvima. To u praksi znači da postoji mali rizik da navedeni fenovi za kosu mogu dovesti do kratkog spoja, pregrijavanja ili izbijanja plamena ukoliko ostanu uključeni u struju u veoma vlažnoj sredini, čak i kada nisu u funkciji. Upravo zbog toga, nakon što provjere da li posjeduju navedene fenove za kosu, potrošači se mole da odmah isključe fen za kosu iz struje i da ga više ne koriste.

Braunovi fenovi za kosu koji se opozivaju imaju broj tipa proizvoda "3549" i proizvodne šifre od "701" do "852". Broj tipa proizvoda odštampan je na dršci fena za kosu, dok je proizvodna šifra odštampana na usisnoj rešetki do koje se dolazi skidanjem zaštitnog filtera sa zadnje strane aparata.

Da bi identifikovali proizvodnu šifru, potrošači bi trebalo da prate dva koraka koja su dolje opisana:

1. Identifikujte tip proizvoda "3549" sa panela tipa proizvoda koji je odštampan na dršci.

2. Isključite i izvucite iz struje kabal fena za kosu, a potom skinite zaštitni filter sa zadnje strane fena za kosu.

3. Identifikujte proizvodnu šifru koja se kreće od "701" do "852" koja je odštampana na usisnoj rešetki (možda će biti potrebno brisanje SUHOM tkaninom).

Potrošači koji su potvrdili da je njihova proizvodna šifra između "701" i "852" trebalo bi da pozovu broj lokalnog servisnog centra 033 223 797 gdje će dobiti dalje informacije o tome kako da zamijene svoj proizvod. Ovaj dobrovoljni opoziv iz predostrožnosti potvrđuje da Braun ostaje čvrsto privržen obezbjeđivanju superiornih standarda kvaliteta svojih proizvoda potrošačima širom svijeta. Braun se ovim putem izvinjava za sve neugodnosti izazvane ovim opozivom. www.pgbalkans.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.