Izvor: eKapija | Srijeda, 19.05.2010.| 08:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Office Info: Umjetnine postavite u visini očiju

(Foto: b)

Sigurno ste se pitali gdje je najbolje postaviti umjetničke slike i ostale slične predmete. Umjetnine postavite na zidove u visini očiju. Uobičajena greška je njihovo postavljanje na visine u kojima običan pogled nema domet. Objesite ih na visinu između 1,60 i 2 metra ili u nekim slučajevima malo više, tako da svi ti komadi budu dio dekora prostorije. Ako imate grupirane umjetnine, postavite ih prvo na pod, eksperimentirajući sa razmještajem, prije nego što ih objesite na zidove. Pri svemu ovome vodite računa o ravnoteži u prostoriji, te nemojte postavljati male i velike slike jednu do druge.

Današnji proizvodi su uredski ormari OV. Kao što vidite, nudimo ih u različitim varijantama, tako da idealno možete namjestiti svoju kancelariju u skladu s Vašim potrebama. Uredski ormari OV su izrađeni od najkvalitetnije oplemenjene iverice, sa vrhunskom završnom obradom. Opremljeni su nožicama za regulaciju visine, a njihove cijene se kreću od 299 do 469 KM. Svaki ormar ima visinu od 193 centimentra, dok su dužina i širina 80 x 40 – 45 centimetara. Ovi ormari jedni su od najkvalitetnijih iz naše ponude i dobro će doći u svakom uredu, upravo radi svojih različitih varijanti.

Za ovu ponudu izdvajamo 30% snižene sto «Picto» i stolicu «Annabel», koji sada koštaju 362 KM, odnosno 48 KM, te stolicu «Meike» čija je cijena pala za 45% i sada može biti Vaša za samo 84 KM.

Subotom i nedjeljom možete naručiti ove ili neke druge proizvode, po značajnim sniženjima. Sniženja od 70% viđaju se samo u Top Meblo salonima., a naša akcija «Vikendom režemo cijene» se nastavlja. Vaši proizvodi Vas čekaju i napravljeni su upravo radi Vas, u najkvalitetnijim radionicama. Nudimo ih po izuzetno povoljnim cijenama, u što ćete se uvjeriti prilikom Vaše prve posjete.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube

TOP MEBLO d.o.o. Sarajevo
Standard Furniture Factory Sarajevo
NTV HAYAT d.o.o. Sarajevo
INTERSOFT d.o.o. Sarajevo
euroKapija d.o.o. Ilidža
Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo
RADIO STARI GRAD d.o.o. Sarajevo
Facebook.com USA
Tagovi:
Top Meblo Home Info
umjetničke slike
uredski ormari OV
sto Picto
stolica Annabel
stolica Meike
Podijelite:
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.