NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako urediti svoje police?

Izvor: eKapija Utorak, 18.05.2010. 15:14
Komentari
Podeli

Sigurno ste se pitali kako je najbolje skladištiti različite zbirke koje sakupljate cijeli Vaš život. Za početak, postavite ih zajedno, odnosno na isto mjesto. Ako sakupljate lutke ili knjige, nađite im mjesto u stanu tako da budu jedno pored drugoga. Privlačiće pažnju i izgledaće više umjetnički zanimljive ako su zajedno postavljene, nego da ih razdvojite i razmjestite po cijelom domu. Na primjer, ako imate police za knjige uokolo kamina, to bi bilo dobro mjesto za specijalizirane zbirke statua ili atraktivnih lutaka. Zbirke kaseta, kompakt diskova ili ploča, takođe bi trebale stajati negdje bliže Vašim knjigama, rokovnicima i drugim različitim slatkim ovisnostima.

Danas Vam predstavljamo barski sto i stolicu. Sto naziva «Denver» vrlo je stabilan i, iako je barskog tipa, za njega može stati ili sjesti više ljudi. Napravljen je od punog bukovog ili hrastovog drveta, a možete ga naručiti u verzijama 125 x 80 i 90 x 90 centimetara. Barska stolica «Chicago» je takođe konstruisana od punog drveta, a posjeduje i visokokvalitetnu spužvu. Za nju možete odabrati više različitih boja presvlaka, u skladu s onim što već imate u prostoriji. Cijena stola «Denver» je 281 KM, odnosno 301 KM, a stolicu «Chicago» možete dobiti za samo 116 KM.

Za ovu priliku izdvajamo i bar sto «Shiva» i fotelju «Modena» koji su sniženi za 30% i sada koštaju 169 KM, odnosno 114 KM, te sto «Living T120» koji sada košta 333 KM.

Vikendom u našim salonima možete naručiti ove veoma zanimljive i povoljne proizvode, kao i svaki drugi vid namještaja. U salonima Top Meblo u Sarajevu i Tuzli Vas čekaju sniženja i do 70%, što je, morate priznati, sjajna šansa za kupovinu i obogaćivanje Vašeg enterijera. Čekamo Vas još ove sedmice, požurite i rezervišite neke od ovih kvalitetnih proizvoda.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.