NavMenu

Treći put odgođena premijera novog filma o Džejms Bondu - Novi termin na jesen 2021.

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 25.01.2021. 14:11
Komentari
Podeli
(Foto: d13/shutterstock.com)
Svjetska premijera novog Bonda No Time to Die odgođena je po treći put, ovoga puta sa aprila na oktobar, saopštili su producenti filma. Ovo je još jedan porazan čin za kina širom svijeta koja pokušavaju da ponovo pokrenu biznis, koji je pandemija korona virusa gotovo uništila.

Novi termin premijere trebao bi biti 8. oktobar, ravnajući se prema oficijelnoj web stranici i Twitteru.

No Time to Die prvobitno je trebao biti prikazan u aprilu 2020. godine, potom je prolongiran na novembar, a zatim ponovo odgođen na april 2021.

Produkcije MGM i Comcast Corps Universal Pictures utrošile su na ovaj film oko 200 miliona dolara, a ostaće upamćen kao posljednji Bond kojeg glumi Danijel Krejg.

Vlasnici kina nadali su se da će No Time to Die biti neka vrsta prelomne tačke za kino projekcije.

Pandemija je gotovo uništila ovu granu filmske industrije u 2020. Prodaja ulaznica u Sjevernoj Americi je opala za čak 80%, što je nanijelo ogromne gubitne kako nezavisnim bioskopima tako i velikim franšizama.


Kako virus još uvijek hara širom svijeta, tako i ključnim tržištem Los Anđelesa, holivudski studiji izgleda nerado šalju svoje najveće filmove u kina.

Bond franšiza je jedna od najunosnijih u svijetu filma. Spectre je 2015. ostvario zaradu od 880 mil USD globalno, dok je Skyfall 2012. prevazišao jednu milijardu dolara.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.