NavMenu

Od aprila u RS mogući veći računi za struju

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 25.01.2021. 08:50
Komentari
Podeli
(Foto: ERS)
Poskupljenja struje zasad nema, ali se na proljeće očekuje pokretanje novog tarifnog postupka, pa bi i domaćinstva mogla dobijati nešto uvećane račune, ali i subvencije za one kategorije koje ispunjavaju uslove, naveli su iz Elektroprivrede RS.

U Elektroprivredi RS s početkom aprila najavljuju pokretanje postupka za izmjenu tarifnog postupka, jer je, kako objašnjavaju, proizvodnja električne energije značajno poskupjela zbog započetih procesa revitalizacije objekata, poput započetog procesa odsumporavanja sistema dimnih gasova RiTe Ugljevik, zbog gubitaka sredstava električne energije na cijelom sistemu, kao i zbog nove otkrivke koja treba da se radi u naredne dvije godine u Ugljeviku.


O tome koliko bi s proljeća mogli biti veći računi u Elektroprivredi RS ne govore još ništa, jer će tek biti analizirani zahtjevi zavisnih preduzeća, nakon čega će biti podnesen zahtjev Regulatornoj komisiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.