Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 17.05.2010.| 08:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Home Info: Često premještanje namještaja smanjuje depresiju

(Foto: b)

Poštovani posjetioci, Top Meblo je ponovo sa vama.

Današnji savjet će vam reći kako da postavite Vaše kauče i sofe. Kauč ili sofa trebaju biti malčice odmaknuti od zida. Kauči u stražnjem dijelu imaju atraktivnu pozadinu, a i izgleda prekrasno kada je stolić za kafu smješten pored kauča. Eksperimentirajte u domu, pomičite kauče i sofe kako biste stvorili dekorirani izgled. Postavite dva kauča u «V» položaj, odnosno formaciju sa stolovima pored njih. Možete ih postaviti tako da su postavljeni paralelno jedan na drugog. Postavite i tepih ili sag ispod kauča kako biste definirali prostor za razgovore. Dokazano je da često premještanje namještaja utječe dobro na raspoloženje i smanjuje depresiju, te čini Vaš život raznovrsnijim.

Ovaj ponedjeljak Vam predstavljamo klub sto «Dallas». Moguće dimenzije ovog stola su 125 x 70, 80 x 80 i 90 x 90 centimetara, a cijene od nevjerovatnih 249 do 269 KM. Visina stola je 45 centimetara, debljina nogu 8 x 8. Klub sto «Dallas» je konstruisan od punog bukovog drveta. Požurite i naručite sebi ovaj sjajni proizvod koji je napravljen samo za Vas. Top Meblo Vas neće iznevjeriti i još jednom ćete se uvjeriti u naš kvalitet.

Za ovu ponudu izdvajamo sto «Lambada» i fotelju «Vincenco», proizvode koji su sniženi za 30%, a koš 382 KM, odnosno 101 KM, te stolicu «Lisa», čija cijena je pala sa 139 KM na samo 79 KM.

Top Meblo saloni su otvoreni za Vas svakim danom, pa i vikendom, kada spremamo posebna iznenađenja u vidu sniženja do čak 70%. Naš sarajevski salon se nalazi u ulici Džemala Bijedića 182, a tuzlanski u Rudarskoj 31. Čekamo Vas!

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.