NavMenu

Ovo su termini info sesija o mogućnostima korišćenja sredstava Challenge fonda

Izvor: eKapija+ Srijeda, 20.01.2021. 11:38
Komentari
Podeli
U cilju što bolje informisanosti privrednih subjekata u BiH o mogućnostima korišćenja sredstava Challenge fonda, a uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju, projektni tim organizovaće onlajn info sesije na kojima će predstaviti sve detalje javnog poziva.

Onlajn info sesije biće održane u sljedećim terminima:

- 22. januara 2021. u 11:00 sati
- 26. januara 2021. u 10:00 sati i 13:00 sati
- 27. januara 2021. u 12:00 sati

QR kod za prijavuQR kod za prijavu
Zainteresovani privredni subjekti trebalo bi da se prijave za učešće na onlajn info sesijama putem ovog linka ili skeniranjem QR koda na dnu stranice, najkasnije dan prije održavanja info sesije. Nakon toga, organizator će putem imejla poslati pristupne podatke za učešće na onlajn info sesiji.

Bespovratna sredstva Challenge fonda u maksimalnom iznosu do 30.000 EUR mogu koristiti registrovani privredni subjekti sa područja Bosne i Hercegovine i Švedske.


Javni poziv otvoren je do 12. februara 2021. do 16:00 sati.

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA) a provode ga Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija Republike Srpske. Partner u projektu je i region Ostergotland, Istočna Švedska.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.