NavMenu

Top Meblo Home Info: Ležajevi za zdrav i udoban odmor

Izvor: eKapija Petak, 14.05.2010. 09:44
Komentari
Podeli

Prije kraja radne sedmice poslušajte i pogledajte još jedno izdanje Top Meblo Home Info emisije. Naše današnje dvominutno druženje će Vam ponuditi još jedan savjet za uređenje stana, te još jedan sjajan proizvod iz salona Top Meblo. Dobro došli!

Prema osnovnoj upotrebnoj vrijednosti, namještaj možemo podijeliti na ležajeve, stolice, fotelje, sofe, stolove, ormare i druge elemente koji su neizostavni za kompletnost jednog enterijera. Ležaj treba da ispuni osnovnu funkciju i da pruži zdrav i udoban odmor. Ležaj se obično sastoji od okvira, nogu i stranica ležaja, a mogu biti izrađeni od drveta, pruća, metala ili plastike. Izbor ležaja zavisi od namjene, veličine prostorije i od toga ko će ga koristiti. Može biti standardni, francuski, ležaj ugrađen u ormar, ležaj na otvaranje koji tokom dana služi kao klupa za sjedenje, a noću za spavanje, ležaj na izvlačenje iz sofe ili fotelje, ili jednostavnije rečeno multifunkcionalan ležaj. Zbog položaja kičme pri spavanju, zdravstveno su pogodnije tvrđe i ravne podloge ležaja.

Mekani dijelovi ležaja, fotelja i stolica danas se rade odvojeno od ležista i naslona. Mnogi ležaji novije proizvodnje ugrađuju regulaciju visine donjeg dijela kreveta i gornjeg kreveta pri čemu se uzglavlja podižu.

Danas predstavljamo sto "Dennis". Ovaj sto je vrlo stabilan jer su na njega ugrađene "L" noge, konstruisan je od punog drveta, a moguće ga je naručiti i u verziji sa nastavcima. Boje koje možete odabrati su bukva nature, bukva kern, orah i colonial. Njegove dimenzije su 140 x 80 centimetara, a cijena je 274,90 KM.

Za ovu prigodu izdvajamo i sto "Sigma 7" i stolicu "Lena", koji su sniženi za 30 posto i sada koštaju 438 KM, odnosno 78 KM, te stolicu "Tatjana" koja može biti Vaša za 84 KM.

Već sutra se nastavlja akcija "Vikendom režemo cijene", s kojom možete ostvariti popuste i do 70 posto. Tu smo i svakim radnim danom za Vas, stoga požurite i odaberite sebi najbolju moguću opciju, jer namještaj iz Top Meblo salona je jednostavno najkvalitetniji mogući za Vaše potrebe.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.