NavMenu

Na prodaju poslovni prostor Unis Pretisa u Beogradu - Početna cijena 300.000 EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.01.2021. 11:49
Komentari
Podeli
Beograd - Terazije (Foto: Suzana Obradović)Beograd - Terazije
Agencija za privatizaciju u FBiH objavila je danas, 14. januara, javni poziv za prodaju nekretnine preduzeća Pretis i Unis Pretis iz Vogošće koja se nalazi u Beogradu, na Terazijama.

Kako se pojašnjava u pozivu, privredno društvo Unis Pretis Vogošća je promjenilo naziv u Unis Tools Vogošća.

- Predmet prodaje je poslovni prostor br.5 površine 186,52 m2, na prvom spratu zgrade postojeće, na katastarskoj parceli broj 2864, upisanoj u List nepokretnosti broj 1.599, KO Stari Grad - dodaje se u pozivu.

Poslovni prostor se prodaje u zatečenom stanju, viđeno-kupljeno. Kupac će snositi sve troškove u vezi uknjižbe prava svojine na nekretnini koja je predmet ovog javnog poziva, troškove javno-bilježničke obrade kupoprodajnog ugovora, platiti porez na promet nepokretnosti i sve druge eventualne poreze, naknade i troškove koji se odnose na ovu nekretninu.

- Početna cijena za predmet prodaje utvrđena je po tržišnoj vrijednosti nekretnine vještačenjem stalnog sudskog vještaka građevinske struke iz 2012. godine i iznosi 300.000 EUR - navodi se.

Kupoprodajna cijena ne može biti manja od početne cijene.

Javni poziv je otvoren u periodu od 14. do 21. januara 2021. godine do 15,00 sati i objavljen je na veb stranici Agencije za privatizaciju u FBiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.