NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako svjetlost utječe na Vaš vid?

Izvor: eKapija Utorak, 11.05.2010. 14:41
Komentari
Podeli

Dobrodošli u današnje izdanje Top Meblo Home Info emisije. Kao i svakim radnim danom, savjetujemo Vas kako urediti kuću ili stan, te predstavljamo po jedan proizvod iz salona Top Meblo.

Svjetlost u stanu je veoma bitna, kako za vidljivost, tako i za Vaš vid. Svjetiljke svojom usmjerenošću doprinose akcentiranju potrebnih mjesta i detalja u prostoriji. Zavisno od boja i materijala primijenjenih u prostoru bilo da se radi o velikim ili malim površinama, glatkim ili mat, jakim ili prigušenim bojama, enterijer uvijek ima drugačije osvjetljenje. Samostojeće dekorativne lampe mogu omogućiti ugođaj intimnosti prostora i direktno osvjetljenje u središtu događaja. Neobičnim dizajnom i efektima, igrom svjetla i sjene kao i sjena u interakciji sa ambijentom može na nas ostaviti dojam snažniji od impresije nekog umjetničkg djela. Kada smo u mogućnosti da radimo eksperiment tj. kombinaciju svjetlosti sa zvučnim efektima u enterijeru, to takođe može predstaviti novi izraz umjetnika.

Sto Herman XL je vrlo moderan i elegantan proizvod. To je sto koji ima perfektno izbrušenu ploču i vrhunsku završnu obradu. Izrađen je od punog bukovog drveta, a moguće ga je odabrati u bojama kern ili oraha. Njegove dimenzije su 160 x 90, a moguće ga je i razvući za još 50 centimetara. Posjeduje i visokokvalitetne vodilice, a cijena mu je samo 561,90 KM.

Za ovu ponudu izdvajamo i sto «Lambada», po cijeni od 382 KM, fotelju «Vincenco» za 101 KM i stolicu «Lisa» za 79 KM. Svi ovi proizvodi su sniženi za po 30% ili 40%.

U salonima Top Meblo možete naći sniženja i do 70%. U toku akcije «Vikendom režemo cijene» dođite u naše salone i nećete zažaliti, nego ćete sigurno pronaći dio namještaja koji Vam odgovara. Čekamo Vas na Stupu u Sarajevi i u Rudarskoj ulici 31, u Tuzli.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.