NavMenu

Započelo godišnje anketiranje MSP sektora u općini Žepče

Izvor: eKapija Utorak, 12.01.2021. 13:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com)Ilustracija
I u 2021. godini, kao i prethodnih, Razvojna agencija Žepče provodi godišnje anektiranje privatnog sektora o zadovoljstvu uslugama javnog sektora u općini Žepče.

Anketiranje se provodi od 2013. godine s ciljem kontinuirane komunikacije sa privatnim sektorom i prikupljanjem informacija i smjernica za poboljšavanje usluga javnog sektora, jaopšteno je iz RAŽ-a.

Anketa je u onlajn formi, za njeno popunjavanje je potrebno najviše 5 minuta i možete je popuniti klikom na link.

- Pozivamo sve kompanije da se popune dostavljenu anketu čime će doprinijeti poboljšavanju usluga javnog sektora a svojim prijedlozima ukazati na mogućnosti lokalnog nivoa u kreiranju povoljnijeg poslovnog okruženja u općini Žepče - saopštili su uz Razvojne agencije Žepče.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.