NavMenu

Održan PEUGEOT CUP 2010. - Treće međunarodno takmičenje menadžera u golfu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 10.05.2010. 10:31
Komentari
Podeli

Na PEUGEOT CUP-u 2010., Trećem međunarodnom takmičenju menadžera u golfu, Peugeot je organizovao druženje s novinarima kao i jedan kratki golf kurs za sve one koji su željelli testirati svoje vještine u igranju golfa i naučiti nekoliko trikova od pravog profesionalca.

"Peugeot je od kreiranja prvog korporativnog golf terena od strane Jean-Pierre Peugeot-a 1929. pa sve do danas, na neki način vezan za golf i podrškom mnogim turnirima i takmičenjima ističe svoju predanost svijetu golfa. Drago nam je da su ljubitelji ove sportske vještine i u Sarajevu dobili novi teren koji im omogućava kvalitetnije i profesionalnije uslove za igru. Naš doprinos ovom takmičenju je svakako i način da podržimo razvoj sportske ponude i da pomognemo u stvaranju što više kapaciteta za bh građane ali i turiste koji svoje slobodno vrijeme žele provesti uz sportske aktivnosti", istakao je Denis Masić, predstavnik kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Takmičenje menadžera u golfu, koje ima međunardni karakter jer su do sada učestvovali menadžeri iz Holandije, Italije, Njemačke, SAD-a, Japana i drugih država, je ove godine okupilo oko 40 poslovnih ljudi koji su se takmičili za prvo mjesto.

"Rekonstrukcijom, proširenjem i dodatnim uređenjem golf tereni nude još bolje uslove za kvalitetniju igru i predstavljaju još jedan potencijal u Sarajevu kako za turiste tako i za građane koji slobodno vrijeme žele provesti u prirodi uz sportske aktivnosti. Takmičenje menadžera je postalo već tradicionalno i svake godine okupimo poslovne ljude koji inače nemaju mnogo vremena za sportske aktivnosti. Drago nam je da smo u Peugeot-u pronašli partnera i nadamo se da ćemo i u budućnosti zajedno organizovati sportske skupove ovog tipa", rekao je Gorjan Bilalagić predstavnik agencije B40 koja je organizator PEUGEOT CUP-a 2010.

Svi posjetioci su bili u prilici da testiraju Peugeot vozila, da gledaju golf turnir i bodre prijavljene takmičare.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.