NavMenu

Top Meblo Home Info: Kakve zavjese trebate?!

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 10.05.2010. 09:34
Komentari
Podeli

Nakon ugodnog odmora i vikenda, srdačno Vas pozdravlja ekipa Top Meblo Home Infoa i fabrika namještaja «Standard Sarajevo». U današnjem izdanju emisije ćemo Vam predstaviti sjajne uredske ormare i dati dnevni savjet za uređenje kuće ili stana.

Za početak, čujmo nešto o zavjesama. Materijal za zavjese može biti gaza, markizet, organdin, lagana svila, sintetika, razne čipkane, pletene i vezane tkanine, marame kao i kombinacije ovih materijala i tehnika izrade. Zavjesa, osim lijepog izgleda, treba imati praktičnu vrijednost, odnosno da se lako održava i da nije osjetljiva na dim i prašinu. Pri izboru boja i dezena zavjesa postoje dva osnovna pravila; da zavjese budu produžetak boje zida i ostalih površina prostorije ili da budu naglašeni akcenat prostora u kontrastnim bojama i uzorku. U manjoj prostoriji možemo koristiti svijetle boje i sitnije dezene, dok u većoj, svijetlijoj prostoriji možemo izabrati neku od hladnijih ili zemljanih boja i manje providnu tkaninu. U prostorijama koje su okrenute sjeveru, tople boje daju utisak topline i sunca koje ova orijentacija inače nema. Uzorak dezena, takođe, treba prilagoditi veličini prostorije, prozora, stilu namještaja, tepihu i presvlakama namještaja.

Proizvod za danas, kao što smo rekli, su uredski ormari. Ovi ormari su izrađeni od najkvalitetnije oplemenjene iverice i imaju vrhunsku završnu obradu. Opremljeni su nožicama podesivim po visini, koje se regulišu izvana ili iznutra. Ladice se kreću po metalnim vodilicama s kugličnim ležajevima, opremljenim graničnicima kretanja. Možete odabrati četiri modela ovih ormara, čije cijene se kreću od nevjerovatno jeftinih 239,00 do 399,00 KM. Njihove dimenzije su 80 x 40 – 45 centimetara, a visina je 148 centimentara.

Za ovu ponudu izdvajamo i bar sto «Shiva», koji je snižen za cijelih 40% i sada košta 169 KM, te proizvode koji su sniženi za 30%, a to su fotelja «Modena» (114 KM) i sto «Living T120» (333 KM).

Vikendom u salonima Top Meblo, u Sarajevu i Tuzli, možete postići sniženja i do urnebesnih 70%. Ne čekajte mnogo, nego dođite u naše salone i odaberite svoj komad namještaja za kuću, stan ili kancelariju. U Sarajevo se nalazimo na Stupu, a u Tuzli u Rudarskoj ulici broj 31.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.