NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako postići ravnotežu u prostoriji?

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.05.2010. 14:15
Komentari
Podeli

Pred kraj radne sedmice ponovo smo sa Vama. Top Meblo Home Info vodi Vas u svijet uređenja enterijera, gdje možete čuti dnevni savjet o uređenju kuće ili stana, te pogledati jedan odličan proizvod koji možete kupiti u salonima Top Meblo. Dobro došli!

Današnji savjet tiče se ravnoteže u prostoriji. Ravnoteža je vrlo važan pojam u odnosu na prostor. Odnosi se na ujednačenost oblika u prostoriji. Sav namještaj, veliki i mali, treba biti ravnomjerno raspoređen u prostoru, a ne, npr. samo na jednoj strani sobe. Kada su u ravnoteži, predmeti izgledaju prirodno i ugodno za oko. Npr. dvije uokvirene slike relativno istih veličina i težina koje su obješene jedna do druge izgledaju prikladno, dok dvije slike nejednakih veličina izgledaju nezgrapno i neuravnoteženo. Uravnoteženi odnosi između predmeta mogu biti simetrični ili asimetrični.

Dječiji krevet «Sofi» je naš dnevni izbor za ovo izdanje Top Meblo Home Info emisije. Ovaj krevet je moguće naručiti kao krevet na sprat ili dva različita kreveta. Napravljen je od punog bukovog drveta što ga čini izuzetno stabilnim. Možete izabrati jednu od više boja u ponudi kao što su boja oraha, bukve, wengea, trešnje ili hrasta. Dimenzije kreveta su 190 x 90 centimetara, tako da u njemu može spavati i većina odraslih. Pod kreveta je sačinjen od latofleks letvica, a cijena kreveta je samo 349,00 KM.

Za ovu ponudu izdvajamo i sto «Sigma 7» i stolicu «Lena» koji su sniženi za 30% i njihove cijene su sada 438 KM, odnosno 78 KM, te stolicu «Tatjana», čija je cijena samo 84 KM.

Već sutra počinje akcija «Vikendom režemo cijene». Tokom vikenda neki od naših proizvoda su sniženi i za cijelih 70%, stoga iskoristite popuste i pohrlite u salone Top Meblo na Stupu u Sarajevu, i u Rudarskoj ulici u Tuzli. Ovakva šansa se ne pruža svaki dan i nemojte je propustiti.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Izgradnja HE Dabar: Radovi u zoni mašinske zgrade, angažovano oko 100 kineskih radnika

Na izgradnji hidroelektrane Dabar, aktivirana su gradilišta u zoni mašinske zgrade, brane Pošćenje, kao i na nasipu Grebak, a na ovom projektu koji izvodi kineska kompanija Gezhouba group (Gezuba grupa) angažovano je oko 100 kineskih radnika, rekao je Srni direktor preduzeća Hidroelektrana Dabar Slaviša Stajić. Stajić je objasnio da je na nasipu Vranjača u toku gradnja pristupnog puta, pa će i to gradilište biti aktivirano u narednih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.