NavMenu

Fond PIO RS traži investitora za nadogradnju filijale u Prijedoru

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 28.12.2020. 12:32
Komentari
Podeli
(Foto: Dagmara_K/.shutterstock.com)
Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske u potrazi je za investitorom za nadogradnju njihove filijale u Prijedoru.

Naime, Fond PIO raspisao je oglas za prikupljanje pisanih ponuda za izbor najpovoljnijeg ponuđača/investitora za nadogradnju poslovnog objekta veličine 1.210 m2.

U oglasu su navedene obaveze investitora a one uključuju završetak nadogradnje u skladu sa regulacionim planom Prijedora i u roku od jedne godine, kao i postavljanje demit fasada na kompletnom objektu.

Investitor je takođe dužan da kompletno uredi parcelu na kojoj se nalazi objekat, što podrazumijeva izradu trotoara, uređenje zelenih površina, ulaza i prilazne rame za osobe sa invaliditetom.

Obezbjeđenje lokacijskih uslova, tehničke i izvedbeno-projeknte dokumentacije ulazi u obaveze investitora, kao i pribavljanje neophodnih dozvola.

Uz navedeno, potrebno je i obezbjediti finansijsku nadoknadu Fondu PIO u minimalnom iznosu od 80.000 KM, dok investitor nadogradnjom ovog poslovnog objekta stiče pravo svojine na nadograđenom dijelu.

Ponuda treba da sadrži idejno rješenje sačinjeno u skladu sa regulacionim planom, dokaze o ispunjavanju propisanih uslova, kao i iznos naknade za Fond PIO.

Rok za dostavljanje ponuda je 15. januar, a više detalja možete pogledati OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.