NavMenu

Top Meblo Office Info: Kako kombinovati presvlake?

Izvor: eKapija Srijeda, 05.05.2010. 09:40
Komentari
Podeli

Dobrodošli u novo izdanje emisije o uređenju enterijera. Pripremite se za druženje u kojem ćemo Vam predstaviti još neke u nizu sjajnih proizvoda salona Top Meblo, te dati redovan savjet za uređenje kuće ili stana.

Presvlake preko namještaja predstavljaju važan detalj enterijera. Osim lijepog izgleda, njihova praktičnost treba biti na prvom mjestu prilikom izbora. Treba da se lako održavaju, da se ne gužvaju i istežu pri upotrebi, da traju što duže bez gubljenja sjaja, boje i teksture i da budu usklađene sa ostalim elementima enterijera. Za presvlake se koriste razne vrste tkanina kao što su vuna, svila, pamuk, sintetika, itd. U kombinaciji tekstila u jednom prstoru, mogu skladno izgledati i pruge i tačkice, ili geometrijski i cvijetni uzorak, klasično i moderno, te se time može postići efektna savremena kompozicija.

Dva proizvoda za danas su ormari naziva «Vega OV-22» i «Vega OV-27». Ova dva modela spadaju u sami vrh ponude salona Top Meblo kada je u pitanju uredski namještaj. Izrađeni su od visokokvalitetne iverice, te imaju vrhunsku završnu obradu. Upotrijebljen je veoma kvalitetan furnir, a ormari se mogu povezati zajedničkim stropom debljine četiri centimetra, što još dodatno utječe na njihovu stabilnost. Imaju noge koje možete podesiti po visini i prilagodljive su čak i neravnim podlogama. Njihove dimenzije su 90 x 45 x 205 centimetara. Cijene ovih ormara su 669,00, odnosno 999,00 KM.

Za ovu ponudu izdvajamo i stolicu «Annabel», te sto «Picto», proizvode čije cijene su snižene za po 30% i sada koštaju 48 KM, odnosno 362 KM. Stolica «Meike» je snižena za cijelih 40% i njena sadašnja cijena je samo 84 KM.

Vikendom u salonima Top Meblo možete uživati u sniženjima do 70%. Pored predstavljenih proizvoda, u ponudi se nalazi i niz drugih kvalitetnih stvari potrebnih za Vaš dom, po izuzetno povoljnim cijenama. Ne dvoumite se, nego dođite u naše salone i iskoristite šansu koja Vam se pruža.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.