NavMenu

Top Meblo Home Info: Šta je funkcija prozorskih zavjesa?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.05.2010. 12:32
Komentari
Podeli

Nakon prvomajskih praznika, Top Meblo Home Info je ponovo sa Vama. Dobro došli u prvo ovomjesečno izdanje Vašeg omiljenog savjetnika za uređenje stana. Naše današnje druženje koristiće Vam da saznate nešto o prozorskim zavjesama, a predstavićemo i novi današnji proizvod.

Prozorske zavjese imaju višestruku funkciju. Neke od njih su da zaštite neželjene poglede izvana i očuvaju privatnost ukućana, da eventualno sakriju neugledan eksterijer, te regulišu kvalitet i količinu svjetlosti koja prodire kroz otvore u prostoriju. Zavjese uokviruju prozorsko okno, mogu vizuelno popraviti nedostatke prozora i prostorije, povezati prozor i zid u skladu cjeline i prostoriji dodati toplinu i intimnost. Prve zavjese u istoriji stanovanja bile su oko kreveta, a na prozorima kao strogo funcionalan element, se pojavljuju tek u 17. vijeku. Veću dekorativnu ulogu imaju tek u 18. vijeku, kada se razvijaju razni stilovi pokrivanja zavjesama, a javljaju se i raznovrsni materijali, te dodatna oprema i dekoracija.

Ugaona garnitura «Hurricane» je naš i Vaš današnji izbor. Pored funkcije za spavanje i spremnika za posteljinu, bitno je napomenuti da je ova garnitura konstruisana od punog drveta. Sa njom u paketu dolaze četiri mala i šest velikih jastuka, njene dimenzije su 262 x 200 centimentara, posjeduje veliki izbor tkanina i visokokvalitetnu spužvu. Njena cijena je samo 1999,00 KM.

Za ovu ponudu izdvajamo i bar sto «Shiva», koji je snižen za 45% i sada košta 169 KM, fotelju «Modena» čija je cijena 114 KM u odnosu na prijašnjih 169 KM, te sto «Living T120» koji možete imati za samo 333 KM.

Vikendom režemo cijene je akcija koja se ne propušta. Cijelih 70% sniženja Vas očekuje u salonima Top Meblo u Sarajevi i Tuzli. Dođite što prije i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda i akciju s kojom možete mnogo uštedjeti.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete fan Top Meblo Home Infa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.