NavMenu

Top Meblo Home Info: Kako rasporediti jastučiće po stanu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.04.2010. 14:16
Komentari
Podeli

Nalazimo se na zalasku radne sedmice i Top Meblo Home Info je ponovo sa Vama. Srdačno Vas pozdravljamo u ime fabrike namještaja «Standard Sarajevo» i salona «Top Meblo». U našem današnjem druženju moći ćete čuti savjete o držanju jastučića, a proizvod koji ćemo predstaviti je jedan od najmodernijih kreveta iz naših salona.

Jastučići su najizrazitiji primjer spoja dekorativnog i funkcionalnog. Osim što daju udobnost sjedenju i odmaranju, razbacani po krevetu, na trosjedu ili bilo gdje u kući, mogu veoma efektno osvježiti prostor i razbiti njegovu monotoniju. Jastučići mogu biti ovalnog, okruglog, četvrtastog ili trouglastog oblika, sa volanima, čipkama ili dodatnim detaljima i ukrasima. Bojom, kvalitetom, dezenom i teksturom lako ih je uklopiti u bilo koji stil dekoracije enterijera. U prostoriji u kojoj preovladava jedan kolorit, jastučići u kontrastnim bojama i šarama mogu dodati prostoru vidan akcent, osvježenje i toplinu.

Kao što smo rekli, krevet za jednu osobu «Anna», jedan je od najmodernijih samačkih kreveta. Konstruisan je od punog bukovog drveta, a njegovu čvrstinu garantuju latoflex letvice koje čine pod kreveta. Trenutno je u ponudi standardna veličina 200 x 90 centimetara, po cijeni od samo 249,00 KM, ali bitno je napomenuti da kupci mogu naručiti krevet i u drugim dimenzijama, tako da je došao kraj patnjama visokih ljudi koji ne mogu sebi naći udoban ležaj za provesti noć u njemu. Ne libite se, nego dođite u jedan od «Top Meblo» salona u Tuzli i Sarajevu, i pogledajte ovaj odlično dizajnirani proizvod iz prve ruke.

Na kraju radne sedmice preporučujemo Vam da odete do jednog od salona i osigurate sebi neki iz ponude od 2000 modernih, lijepih i kvalitetnih proizvoda. Svakog vikenda osiguravamo popuste i do čak cijelih 70%.

Za današnju ponudu izdvajamo još četiri snižena proizvoda, a to su ormar Goja koji je snižen za 20% i sada ga možete nabaviti za 1999 KM, kompjuterski sto koji može biti vaš za 99 KM, cipelar koji je snižen sa 139 na 89 KM, te klub stoliće koji su sniženi za cijelih 80% i sada koštaju samo 50 KM.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.