NavMenu

Uskoro kreću završni radovi na hotelu Vidikovac - Raspisan tender vrijedan 300.000 KM

Izvor: eKapija Utorak, 15.12.2020. 09:03
Komentari
Podeli
Grad Sarajevo je raspisao javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača završnih radova na izgradnji poslovnog-ugostiteljskog objekta, odnosno hotela na Vidikovcu i za uređenje lokaliteta Vidikovac-Trebević.

Procijenjena vrijednost nabavke je 300.000 bez PDV-a, a rok za izvođenje radova 30 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Završni radovi između ostalog uključuju zidarske i izolaterske radove, kao i stolarske, fasaderske, molerske i elektroradove.

Postupak nabavke predviđa korištenje e-aukcije i to za kriterij cijene, navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Ponude se mogu slati zaključno sa 6. januarom, a takođe moraju važiti 90 dana, računajući od isteka roka za podnošenje ponuda.

Više detalja pogledajte OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.