Izvor: Fena | Utorak, 27.04.2010.| 14:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Home Info: Konferencijski sto «Vega» je pravi izbor za Vašu kompaniju!

(Foto: b)

Dobro došli u još jedno izdanje Top Meblo Home Info. Nadamo se da ste spremni za još jedno druženje, u kojem ćemo Vam pružiti korisne savjete o uređenju kuće ili stana, te predstaviti još jedan proizvod iz «Top Meblo» salona.

Današnji savjet tiče se različitih tipova namještaja. Predstavljamo vam garniturni namještaj koji se radi uglavnom serijski. Sastavljen je od nekoliko elemenata, koji zajedno predstavljaju kompletan namještaj za prostoriju sa određenom namjenom kao npr. za dnevnu ili spavaću sobu, te za kuhinju. Ovaj tip namještaja nameće nam uniformisanu fizionomiju, diktira nam neke svoje uslove, a to su velika kvadratura prostora u koji moramo smjestiti namještaj, raspored, sadržaj, dimenzije unutar jednog prostora, itd. Na kraju dolazimo do pitanja da li će ta garnitura koju postavimo u određenu prostoriju unutar našeg stana ili kuće ispuniti našu želju i odgovarati našim prvobitnim potrebama i zamislima.

Konferencijski sto «Vega» je proizvod koji bi poželjela svaka iole ozbiljna velika kompanija. Napravljen je od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom. Njegova debljina ploče iznosi četiri centimentra, dok njegove noge imaju duplo ojačanje, pa ga to čini neprikosnovenim i izuzetno stabilnim. Da ovaj sto spada u sami vrh ponude salona «Top Meblo», dokazuje i činjenica da je za njegovu izradu upotrijebljen visoko kvalitetni furnir. Kako biste ovaj sto smjestili u Vašu konferencijsku dvoranu, potrebno je izdvojiti 2094,00 KM, koje će se u konačnici svakako isplatiti.

(Foto: b)

Tokom vikenda saloni «Top Meblo» u Sarajevu i Tuzli pripremaju velika iznenađenja i popuste od čak 70%. Ne propustite šansu i dođite što prije u salone na sarajevskom Stupu, te u Rudarskoj ulici 31, u Tuzli.

Za današnju ponudu izdvajamo još četiri snižena proizvoda, a to su ormar Goja koji je snižen za 20% i sada ga možete nabaviti za 1999 KM, kompjuterski sto koji može biti vaš za 99 KM, cipelar koji je snižen sa 139 na 89 KM, te klub stoliće koji su sniženi za cijelih 80% i sada koštaju samo 50 KM.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte u na YouTube OVDJE

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.