NavMenu

VTK BiH pomaže izradu onlajn profila za sve izvozne kompanije - Cilj promocija i povezivanje sa partnerima

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2020. 12:46
Komentari
Podeli

(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine želi podržati izradu promotivnih onlajn profila za kompanije iz svih sektora privrede BiH, s ciljem da u vrijeme pandemije budu iskorišteni svi alati za digitalno predstavljanje potencijala privrede.

Onlajn profili kompanija, koje žele da predstave svoje proizvode/usluge potencijalnim inostranim partnerima, biće postavljeni na posebnoj podstranici engleske verzije veb stranice komore.

Primarni cilj je pripremiti onlajn profile koji će predstaviti izvozne kompanije, njihove proizvode (brendove) i mogućnosti suradnje.

Podstranica s profilima, koja će predstavljati potencijal bosanskohercegovačke privrede za suradnju s inostranim partnerima, biće korišćena kao onlajn alat za promociju na značajnim međunarodnim sajmovima u inostranstvu, na poslovnim forumima i konferencijama, te distribuirana potencijalnim partnerima iz sektora, kao i na adrese diplomatsko-konzularnih predstavništva širom svijeta.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za ovaj vid promocije, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, s ciljem ostvarivanja novih poslovnih kontakata, potrebno je da popune priloženi Formular na engleskom jeziku na sajtu komore i dostave putem e-maila na adresu nina.dabic@komorabih.ba i/Ili eldina.begovic@komorabih.ba.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.