NavMenu

Top Meblo Home Info: Savršeno uklopite barski sto «Five» i stolicu «Two»

Izvor: eKapija Petak, 23.04.2010. 08:33
Komentari
Podeli

Lijep pozdrav od Top Meblo Home Info tima i fabrike namještaja «Standard Sarajevo». Kao i do sada, pročitajte neke od savjeta za uređenje stana ili kuće i pogledajte šta su «Top Meblo» saloni danas spremili za Vas.

Iskustva iz najrazvijenijih zemalja pokazuju da se primjenom novih materijala i pripadnih visokih tehnologija ostvaruju vrlo značajne prednosti na tržištu. Istraživanje, razvoj i primjena novih materijala, te pripadnih tehnologija spada – uz genetiku i biotehnologiju, informatiku i komunikacije, u “generičke” discipline nauke i tehnike. Nauka i inženjerstvo materijala stvara vrlo velik broj inovacija, bitnih za niz drugih grana tehnike.

Pod pojmom “pametni” misli se na materijale koji mijenjaju svoju mikrostrukturu i svojstva pod djelovanjem okolnih uslova, tj. temperature, mehaničkog naprezanja, hemijskog djelovanja, električnog ili magnetnog polja, svjetlosti i dr.

Za prirodne materijale to nije novost – npr. drvo je sposobno samo ojačati pod djelovanjem mehaničkog opterećenja ili ozdraviti ako dođe do oštećenja.

Danas Vam predstavljamo dva proizvoda, koji se savršeno uklapaju jedan u drugi. Barski sto «Five» napravljen je od punog drveta. Njegova cijena je 262,90 KM, dok stolicu «Two» možete nabaviti za samo 93,90 KM. Dimenzije stola su 75 x 75 centimentara, a oba proizvoda su dodatno ojačana inox šipkama. Možete odabrati materijal stola između hrasta i bukve, a pruža se i mogućnost presvlake u više boja.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice „Sammy” i „Rudi” koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 89,00, odnosno 85,00 KM, te stolica „Anna” koju sada možete nabaviti za 58,00 KM, što je 45% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Već sutra počinje nova vikend akcija u salonima «Top Meblo». Ne propustite šansu i kupite neki od ovih visoko kvalitetnih proizvoda, uz sniženja i do 70%. Saloni «Top Meblo» nalaze se u Sarajevu, u ulici Džemala Bijedića 182, te u Tuzli, u Rudarskoj ulici 31.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.