Izvor: eKapija | Nedjelja, 06.12.2020.| 13:01
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Raspisan međunarodni tender za obnovu i dogradnju banje u Srpskim Toplicama - Vrijednost radova 17,5 mil KM

(Foto: banjaluka.rs.ba)
Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović iz Banjaluke raspisao je međunarodni tender za rekonstrukciju i dogradnju Banjsko rekreativnog centara Srpske Toplice.

Vrijednost radova je procijenjena na 17,5 mil KM bez PDV-a. Predviđeno je provođenje postupka e-aukcija na portalu Javnih nabavku.

Rok za završetak radova je 24 mjeseca od dana uvođenja odabranog izvođača u posao.

Plaćanje će se obaviti u 36 jednakih mjesečnih iznosa, počeviši od 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao, navodi se u tenderskoj dokumentaciji. Dodaje se da je na osnovu zaključaka od 27. avgusta 2020. Vlada RS prihvatila obavezu sufinansiranja radova u visini od 10 mil KM, a posredstvom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, uplatama od 24 jednake mjesečna iznosa direktno na račun odabranog ponuđača.

Razliku između ugovorenih mjesečnog iznosa i plaćenog dijela od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite će uplaćivati Zavod Dr Miroslav Zotović.

Kako je ranije saopšteno prema idejnom rješenju, planirano je da postojeći objekat zadrži horizontalne i vertikalne gabarite, ali će postojeći sadržaji biti gotovo u potpunosti promijenjeni, izuzev banjskih kupatila koja će biti zadržana.

- Primarni sadržaji će biti orijentisani na kvalitetno, moderno i racionalno korištenje prirodnog resursa termomineralne vode, što podrazumijeva veći broj vodenih i pratećih sadržaja kao što su: bazeni, velnes, fitnes i slično - saopšteno je prošle godine iz Grada Banjaluke.

Rok za prijem ponuda je 15. januar 2021. a više informacija možete pogledati OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.