NavMenu

Swisslion poklanja akcije radnicima u Industriji alata Trebinje

Izvor: eKapija Srijeda, 02.12.2020. 10:20
Komentari
Podeli

(Foto: iat-tools.com)
Swisslion Group Novi Sad saglasno volji članova društva prenosi bez naknade (besteretno) svoje akcije u procentu od 64,309529% i broju 24.541.992, koje ima u privrednom društvu Swisslion Industrija alata Trebinje svim zaslužnim zaposlenim radnicima koji su u posljednjih 10 godina doprinijeli uspješnom poslovanju preduzeća.

Navodi se to u odluci koju je potpisao predsjednik koncerna Swisslion Rodoljub Drašković.

- Nalaže se Upravi Swsslion Industrija alata Trebinje da sa sindikatima sačini spisak poklonoprimaoca i kriterijume za raspodjelu poklonjenih akcija - navodi se u odluci, prenosi portal Trebinje live.

Konačne spiskove svih zaposlenih koji su doprinijeli uspješnom poslovanju preduzeća treba dostaviti Skupštini Swisslion Group u roku od 30 dana od dana donošenja odluke, radi definisanja konačne liste primalaca akcija.

- Smatramo da će Skupština Swisslion IAT, koja će imati apsolutnu većinu kapitala u preduzeću, zajedno sa upravom i rukovodstvom biti sposobni da nastave kontinuitet poslovnog uspjeha IAT - navodi se u obrazloženju odluke.

Poslovni sistem Swisslion Takovo smatra da su najvećim dijelom zaposleni doprinijeli uspjehu poslovanja ovog preduzeća, uz finansijsku pomoć od članica poslovnog sistema Swisslion Takovo.

- Ovom odlukom Swisslion grupacija nagrađuje zaposlene u Swisslion IAT za njihov doprinos uspješnom poslovanju - dodaje se u obrazloženju odluke.

Na sastanku predsjednika poslovnog sistema, sindikata IAT-a, uprave i rukovodstva, održanom 1. decembra 2020. godine, definisan je zaključak – poslovni sistem Swisslion Takovo će uspostaviti trajnu poslovnu saradnju sa Swisslion IAT, koja će doprinijeti daljem uspješnom poslovanju ovog preduzeća.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.